“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17
09/09/2016

Update School

Beste vrienden van Double Harvest,

Even een klein berichtje van ons over Ethiopië. Het bestuur is dankbaar dat het vierde gebouw van de Maranatha School nu ook klaar is en dat er al meer dan 650 kinderen op de school zijn. Doordat er nieuwe kinderen bijkomen zijn er weer nieuwe gebouwen nodig. Daarvoor zijn we dus bezig om de school wat meer compleet te maken met een uitbreiding van verschillende gebouwen:
– drie lokalen
– een kantine
– een vergaderlokaal
– een bibliotheek
– een overdekte buitenplek
Omdat de totale oppervlakte twee hectare is, wordt het een bijzonder mooie en overzichtelijke school met een grote ruimte die overblijft voor sporten, zoals voetbal. Als we dit in 2017 helemaal klaar kunnen krijgen dan is het iets om als Double Harvest trots en dankbaar voor te zijn dat we dit hebben kunnen maken. Daarom zijn we ook ontzettend dankbaar voor de medewerking van onze Double Harvest vrienden.

Zoals nu de planning is gaan Karel Brak en Gert van Putten vanaf 26 september een week lang alles controleren en organiseren. Zijn er nog belangstellenden om met ons deze reis te maken, dan hartelijk welkom. Daarna zal de volgende reis zijn in midden december. Voor info: 06-53201844.

Hartelijke groet, Het Double Harvest Bestuur Henk, Martien en Gert

Fotogalerij.
Klikken op de foto zorgt er voor dat ze worden vergroot en dat de volgende in beeld komt.

  • maranatha-school2
  • maranatha-school-7
  • maranatha-school-6
  • maranatha-school-3
  • maranatha-5
  • maranatha-school
< terug