“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17
11/04/2014

Nieuwe website

De vroegere website en de informatie daarop was verouderd. Al weer een hele tijd geleden zijn we daarom met communicatiebureau KRB Reclame in Barneveld aan de slag gegaan met het opzetten van een nieuwe website. Een kleindochter van Gert, Melanie, reisde afgelopen december mee naar Ethiopie. Zij is dus goed op de hoogte van de situatie ter plaatse en heeft ten slotte de website, helemaal up-to-date gemaakt en ervoor gezorgd dat de foto’s en informatie ook kloppen met de situatie in Ethiopie op dit moment. Nu de website dan hiermee helemaal is afgerond, is het dan eindelijk zover: de vernieuwde website Double Harvest staat online.

Met de website willen we laten zien wat we met Double Harvest Nederland hebben bereikt in het verleden, waar we nu mee bezig zijn en wat we in de toekomst van plan zijn. Behalve de vaste informatie op de site, zullen er regelmatig nieuwsberichten verschijnen om jullie van het actuele nieuws rond de stichting op de hoogte te brengen. Ook is er tegelijkertijd met de website een nieuwsbrief ontwikkeld, die eenmaal per kwartaal zal verschijnen. Om in te schrijven voor de nieuwsbrief kan voorlopig het formulier ‘contact’ gebruikt worden.

We zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe site vinden. Veel rondkijkplezier toegewenst met alle nieuwe foto’s en wie weet tot in Terschuur of Debre Zeit!

Hartelijke groet,
Gert van Putten en Henk Morren

< terug