“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17

Steun ons!

Het werk van Double Harvest kan niet zonder gebed en financiële steun. We zijn God erg dankbaar dat Hij ons tot vandaag toe van giften, middelen, expertise, gebed en alle andere benodigde zaken heeft voorzien. We zijn verwonderd dat God elke keer opnieuw mensen op ons pad bracht die ons adviseerden en hulp boden. Door de hulp van vele broeders en zusters bij ons werk hebben we telkens nieuwe projecten en ondernemingen kunnen opstarten.

Wilt u ook het werk van Double Harvest steunen?
Dat kan op verschillende manieren. We zijn bijvoorbeeld erg blij met mensen die specifieke deskundigheid of kennis met ons willen delen, zodat we die weer kunnen overbrengen op inwoners van Ethiopië. Daarnaast vinden we het natuurlijk fijn als u ons financieel steunt. Dat kan door middel van een projectspecifieke gift, een eenmalige gift, een maandelijkse machtiging, een algemene gift of een bijdrage met een door u benoemde bestemming. Ook is het mogelijk periodiek notarieel of via een testament te schenken.

Ten slotte waarderen we het enorm als u voor ons, voor ons werk en voor onze mensen wilt bidden. Uiteindelijk is het immers uw gebed dat ons draagt.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Stichting Double Harvest is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI, ofwel een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn. Onderstaand vindt u onze ANBI-gegevens.

Stichting Double Harvest
RSIN 815094966

Stichting Double Harvest

Eendrachtstraat 31
3784 KA Terschuur
The Netherlands
Tel: +31 (0)342 46 00 20
E-mail: info@doubleharvest.nl
Bank: NL97RABO0385543433