“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17
12/04/2019

Komende reisdata en film Omroep Fryslan

Beste vrienden van Double Harvest,

Hoe gaat het met jullie? Met ons gaat alles goed. We worden blij van de ontwikkelingen in Ethiopie (zie onderstaande mail) en we gaan binnenkort weer op reis! Daarom willen we graag het reisprogramma van de komende tijd met jullie delen.

Samen met Gijs en Marianne van de Bunt brengt Gert binnenkort een kort bezoek aan Ethiopie. Op 29 april komen we aan in Addis Abeba en op 4 mei zijn we weer terug in Nederland. Het is een werkbezoek, speciaal ook voor de Middelbare School van Maranatha School die op dit moment wordt gebouwd op het terrein van de school. Het gaat om klas 9 en 10. In deze klassen ontvagen de kinderen les in het Engels. Dit is enorm waardevol, voor de ruim 1250 kinderen die nu al op die school les krijgen tot en met klas 8. Als ze de school tot en met de nieuwste klassen hebben voltooid (tot en met 10), kunnen ze door naar het hoger onderwijs, de universiteit of ze kunnen verder worden opgeleid binnen Nederlandse bedrijven.
Dan staat er nog een reis op de planning van 22 juli tot en met 2 augustus. Hier zullen we ook projecten bezoeken, maar tegelijkertijd is er ook een toeristisch gedeelte waarin je verder kunt kennis maken met Ethiopie. De reis gaat naar het Zuiden van Ethiopie. Op dit moment zijn we met zijn vieren, maar als er meer mensen belangstelling hebben, zijn jullie van harte welkom om mee te reizen.

Dan nog een laatste extra. Bij de laatste reis was ook Bauke Deelstra mee. Hij werkt voor Omroep Friesland en maakte voor die omroep een film tijdens zijn reis. Als je interesse hebt om deze film te bekijken, stuur dan een berichtje naar ons via de pagina ‘Contact’ of direct via gvanputten@zonneeifarm.nl.

Hartelijke groet en Gods zegen,
Het Double Harvest Bestuur
Gert, Henk en Martien

< terug