“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17

De Toekomst

Double Harvest werkt al sinds 1991 in Ethiopië en heeft in de loop van tijd een schat van ervaring opgebouwd in het ondernemen en doen van ontwikkelingshulp op agrarisch vlak. Deze kennis stelt Double Harvest graag beschikbaar. Iedereen die iets wil weten over de cultuur van Ethiopië, over wetgeving, het opstarten van projecten, ondernemen of het christelijk geloof, is van harte welkom op ons kantoor in Terschuur. Vul hiervoor het contactformulier op de site in voor een afspraak of bel direct naar Gert van Putten via het nummer: 06-53201844. In de toekomst willen we onderzoeken hoe we onze kennis verder kunnen delen.

Verder wil Double Harvest Nederland de ondersteuning van onderwijs uitbreiden.

Eén van de projecten die we hierbij ondersteunen is basisschool Maranatha die de stichting met behulp van een gift kon bouwen. Voor meer informatie: Maranatha School.

Hoewel het de zaken op onze eigen Maranatha School goed voor elkaar zijn, is dit niet overal in Ethiopië zo. Tijdens een bezoek aan een school in de buurt van Debre Zeit werden we weer met onze neus op de feiten gedrukt. Het gebrek aan goed materiaal om les te geven is schrijnend. Verslag en foto’s van bezoek school oktober 2013.

Giften voor bijvoorbeeld meubilair, schriften, pennen en een schoolbord, kunnen een wereld van verschil maken in het leven van de kinderen van Ethiopie. Graag willen we deze hulp in de toekomst verder gaan uitbreiden. Ook willen we kerken en bijbelscholen gaan bouwen en studenten ondersteunen in hun studiekosten. Wil je ons hierbij helpen?

Meer informatie is te vinden via de link: Steun ons.

Openingsceremonie school