“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17
29/03/2021

Girma Azeze

Beste vrienden van Double Harvest,

In deze lijdenstijd moeten we helaas een verdrietig bericht brengen aan jullie. Vrijdagavond 26 maart om 22.10 is in het Erasmus MC in Rotterdam overleden Girma Azeze aan de gevolgen van het corona virus. Hij is vorige week nog overgebracht van Ethiopië naar Nederland in een snel vliegtuig met drie artsen, maar helaas heeft het niet meer mogen baten. Hij heeft dit zelf ook niet meer meegemaakt, omdat hij al in coma lag. Hij heeft wel in Ethiopië nog een mooi afscheid gehad. Berdien, de hoofdverpleegster van het ziekenhuis van Maranatha Farm heeft nog met hem uit de Bijbel gelezen en met hem gebeden, voordat ze hem in coma hebben gebracht.
Girma was altijd zo meelevend en het is moeilijk te bevatten dat hij er nu zelf niet meer is.
Veel van jullie vrienden hebben Girma ontmoet in Ethiopië, waar hij ons ontzettend heeft geholpen met alle projecten en met zoveel meer dingen. We hebben een goede vriend verloren.
Girma is zelf in groot vertrouwen heen gegaan. Als je hem vroeg: how are you, dan zei hij vaak als eerste: it is well with my soul.
Girma is nu bij zijn hemelse Vader. De begrafenisdienst zal in de Bethabarakerk in Voorthuizen zijn (van den berglaan 79) op donderdag 1 april om 10.30u. Door de coronamaatregelen, kan hier maar een kleine groep bij aanwezig zijn en moet je van tevoren opgeven. Maar mocht je graag bij de dienst willen zijn, stuur dan een bericht naar Nico van de Bovenkamp (06-141551110, die heel veel heeft geregeld voor zijn vriend nu hij zo ziek is geworden. Dankjewel daarvoor Nico.

In de bijlage hebben we nog wat foto’s toegevoegd van Girma.
We zijn erg dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend.

Groet,
Het Double Harvest Bestuur.
Gert van Putten, Henk Morren en Martien van Dijk.

 

  • Foto girma
  • Girma balkon
  • Girma foto3
  • Girma geiten
< terug