“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17
25/12/2019

Eindejaarswens

Beste vrienden van Double Harvest,

We tellen eerst onze zegeningen;
21 december was het een jaar geleden, dat Rie, na een spannende periode, weer thuis mocht komen uit het ziekenhuis.
Het afgelopen jaar is ze weer helemaal aangesterkt en kan ze weer 12 kilometer wandelen.

Wij genieten van alle zegeningen die God ons geeft, speciaal van onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dat geeft veel vreugde, blijdschap en dankbaarheid.
Maar er is ook intens verdriet, omdat onze kleinzoon Roan (20 jaar) is overleden op 8 november. We missen hem enorm, vooral tijdens deze feestdagen. Maar we mogen uitzien naar de boodschap van het Kerstfeest! God met ons, is zijn Naam!

We wensen iedereen fijne en gezegende kerstfeest en een voorspoedig 2020!

Afgelopen jaar zijn we in Ethiopië ook zeer gezegend;
• De inzet van Girma, die naast het werk op Maranatha, veel voor Double Harvest en Gods koninkrijk heeft betekend. Hij heeft meerdere christelijke conferenties op Maranatha georganiseerd, waar geweldig mooie dingen gebeuren.
• Onze aannemer Malegetu heeft al heel Maranatha en de school gebouwd. De school is gegroeid van 60 naar inmiddels 2000 leerlingen. Nu is hij bezig met de bouw van de middelbare school. Het wordt een gebouw met 8 lokalen, voor klas 9 en 10. De lessen worden in het Engels gegeven. Dit biedt de kinderen die deze school doorlopen, een geweldige toekomst bij o.a. Nederlandse bedrijven in Etiopië.
• Daarnaast helpen we ook de Blindenschool in Debre Zeit. Het is wonderlijk om te zien, hoe blinde kinderen zich daar ontwikkelen, zowel lichamelijk, als geestelijk. De verhalen uit de bijbel worden daar ook verteld.
• Het is geweldig om te zien, hoe God de activiteiten zegent die door Double Harvest in de afgelopen dertig jaar gestart zijn.

We danken God voor deze zegeningen en ons gebed is, dat God steeds weer Zijn zegen mag geven over het werk en de projecten van Double Harvest.

Met een dankbare groet van,

Henk, Martien, Rie en Gert

< terug