“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17
15/11/2017

De binnentuin over God

Beste Double Harvest vrienden,

De schoolbouw van de Maranatha School verloopt voorspoedig. We zijn dankbaar voor de begeleiding van Karel Brak in het proces en dat hij de communicatie naar ons toe doet. De plannen zijn dat we daar nog volgend jaar opnieuw een investering gaan doen.
Er staat op de korte termijn een zakelijke reis op de planning van 23 tot en met 30 november met Gert van Putten en Peter Bouw. We gaan deze reis iets bijzonders meemaken, maar daar horen jullie meer over in de volgende nieuwsbrief.
Verder is vorige maand Girma uit Ethiopie bij ons op bezoek geweest. Hij is nog steeds aan het werk op Maranatha Farm en heeft daar zijn plek gevonden. Behalve het werk op de boerderij is hij heel actief in het verspreiden van de liefde van Jezus onder de Ethiopische mensen. Gert en Girma bezochten in Voorthuizen samen ‘De binnentuin over God’.  Op deze prachtige plek wordt in een omgebouwd zwembad tegenwoordig het verhaal van God verteld. Heel bijzonder. Girma zei dat hij het verhaal van Jezus en Israel nog nooit zo mooi uitgebeeld had gezien. We vinden het een voorrecht om de website van de binnentuin met jullie te delen. Van harte welkom op de Pauwenhof in Voorthuizen om het met eigen ogen te zien.

www.binnentuinovergod.nl

Gods zegen toegewenst en een hartelijke groet, Gert, Martien en Henk Double Harvest Bestuur

binnentuin

 

< terug