“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17
03/12/2016

De beste wensen

Beste Double Harvest vrienden,

Namens het Double Harvest bestuur, Martien van Dijk, Henk Morren en Gert van Putten, willen we jullie een fijne kerst toewensen en een gezegend 2017! Graag putten we voor wat inspiratie uit een nieuwsbrief uit ander land van het Afrikaanse continent: Zuid-Afrika. Shai en Elreza Mulder, de schrijvers van de nieuwsbrief en vrienden van ons, hebben daar al jaren een mooie Bijbelschool. De ‘Boodskap’ die in de nieuwsbrief wordt uitgedragen, willen we graag met jullie delen als kerstboodschap. Meteen een leuke oefening in het lezen van Afrikaans!

BOODSKAP: Vyf diamante  uit die Woord:
1. Klou vas aan jou Stiltetyd by God se voete
2. Oefen jouself om fyn te luister na die Woord en na die stem van die Goeie Herder!
3. Vra die Here om jou elke dag skoon te was, innerlik te genees en te vervul met Sy Heilige Gees
4. Leer om God te loof en te prys selfs en juis in die donkerste nag wanneer krisisse op jou neerreen! Kruip weg onder Sy vleuels (Ps 91, en  besef dat God jou wil dra soos n Pa sy seuntjie (Deut 1: 31)
5. Hou die gebede vir sendelinge en die sendingvuur in jou hart brandend om uit reik en uit te stuur om n verlore wereld te red vir wie JESUS CHRISTUS met Sy lewe betaal het!

Dat bidden we jullie toe als leidraad voor 2017.

Nu als laatste afsluiting nog een bericht over 2016. Van 13 – 17 december vertrekken Gert en Rie van Putten plus Martien en Neline van Dijk weer samen naar Ethiopië. We gaan daar heen om de afgebouwde lokalen over te dragen en wat financiële zaken af te ronden. Ook gaan we ons verder oriënteren op de nieuwe plannen voor de school, waarvoor we onder andere een bibliotheek, een kantoor en een personeelskamer willen realiseren. We hopen op een vruchtbare reis. Bidden jullie met ons mee?
Tot de volgende nieuwsbrief en een goede decembermaand toegewenst vol van Gods zegen!

Hartelijke groet,
Double Harvest Bestuur
Martien van Dijk, Henk Morren en Gert van Putten

< terug