“Zo wie nu het goed der wereld heeft, en ziet zijn broeder gebrek hebben,
en sluit zijn hart toe voor hem, hoe blijft de liefde van God in hem?”

1 Johannes 3:17

Contact

Stichting Double Harvest is gevestigd in Terschuur. Heeft u een vraag voor ons of wilt u ons iets vertellen: neem contact op via gvanputten@zonneeifarm.nl

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Double Harvest is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI, ofwel een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn. Onderstaand vindt u onze ANBI-gegevens.

Stichting Double Harvest
RSIN 815094966

Doelstelling en missie

Double Harvest neemt deel aan christelijk zendingswerk in onderontwikkelde landen. Dat doet zij door te voorzien in landbouwprogramma’s en die te ontwikkelen, wetenschappelijke kennis te ontsluiten aan inwoners en hen aan te moedigen in het aanleggen van weidegronden teineinde de melkproductie te stimuleren. Ook assisteert Double Harvest in het opzetten van klinieken, preventieve gezondheidsprojecten en voorbeeldprojecten van landbouwproductie. In het tonen van een christelijke levenshouding en het realiseren van genoemde projecten wil Double Harvest mensen bewust maken van de liefde die Jezus Christus voor hen koestert.

Jaarverslag en financiën

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2020

Jaarverslag van 2019

Beleidsplan Double Harvest

Daarbij treft u tevens een financieel verslag, een actuele rapportage van uitgeoefende activiteiten en een financiële verantwoording aan. In het kader van ons beloningenbeleid melden wij dat Double Harvest geen beloningen verstrekt.

Samenstelling bestuur
Het bestuur van Double Harvest bestaat uit een voorzitter (Gert van Putten) en een secretaris (Henk Morren).